Известие

Collapse
No announcement yet.

свещи

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• свещи

колеги сори за въпроса,в магазина където си пазарувам ми предложиха свещи малки на денсо и голями на бош.така да ги сложа различни можели или е кофти мерси предварително 146 1.6

според мен това не е оферта да го правиш колега.
    In God we trust, all others pay cash.
    Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
    Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance

Comment

отдзиви за боша добри ли са?

Comment

Първоначално публикувано от mariio Покажи съобщение
        Ако са истински са добри.
        166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
        ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

вече година съм с бош бразилски 60лв комплекта, и необяснимо защо послушах газаджията да ги сменя, нямат разлика от нжк които бяха.защо не сложиш или само бош или дензо?

Comment

аз сам си с бош от 7 месеца и сам много доволен 60лв и си супер
            Alfa Romeo 146 1.4 T.S

Comment

мерси колеги. защото едно приятелче маисторче по ел.часта ме посаветва да не слагам бош а тои работи в сервис на бош, много е добър с електрониката.казами да внимавам при монтажа защото много често се късали и после боли глава.

Comment

мерси колеги. защото едно приятелче маисторче по ел.часта ме посаветва да не слагам бош а тои работи в сервис на бош, много е добър с електрониката.казами да внимавам при монтажа защото много често се късали и после боли глава.
                ами гот братле ама думата бош има 2 значения от 2 езика.зависи на кой език вярва твоя авер.нека не забравяме че на 75% от автомобилите ел. и запалителна система е бош.

Comment

е ясно,сигурно и тои това има в предвит че тука боша не много бош,щото все пак тои само с това се занимава.но искам да ви питам и вас

Comment

Трудно може да определиш кои свещи Бош са ментаци. Аз съм карал с Бош и съм нямал проблеми, но други пък се оплакват. В България най-доброто и сигурно на пазара е Denso.
                    33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

колеги сори за въпроса,в магазина където си пазарувам ми предложиха свещи малки на денсо и голями на бош.така да ги сложа различни можели или е кофти мерси предварително 146 1.6
                      Слагай Denso и не се занимавай с глупости. Едно приятелче от един сервиз в Обеля дето му викат "Bosch сервиза" ме извика преди време да изхвърля Bosch свещите които той ми беше сложил защото две алфи се бяха запалили в движение . Преди време ако не се лъжа бях описал случая . Пък и питай някой от нашите майстори Бобо, Румен, Лисан да видиш какво ще ти кажат за Bosch
                      Fiat Punto 1.4GT 1996
                      Hyundai Tucson 2.0 2007
                      Renault Clio 1.5 2019

Comment

Свещи

Колега, преди една година сложих комплект свещи на "Bosch". Изкараха само 7000 км. Не можах повече да ги изтрая. Имаше прекъсвания, не работеха добре. Тогава сложих големи "Denso" и колата върви добре. Така че ти си ришавай. Въпрос на късмет е да случиш на качествена стока.
                        ALFA ROMEO 145 1.4TS 2000 г.

Comment

Аз съм с Bosch от 8-9 месеца. Минах и една смяна на масло с тях. Много съм доволен. Имам и Denso които са на около макс 1000km. Ако толкова държиш на тях може да се спазарим, и без това не ги ползвам а и нямам намерение.
                          146 1.4 TS | '00 + LPG BRC Fly injection

Comment

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                            Слагай Denso и не се занимавай с глупости. Едно приятелче от един сервиз в Обеля дето му викат "Bosch сервиза" ме извика преди време да изхвърля Bosch свещите които той ми беше сложил защото две алфи се бяха запалили в движение . Преди време ако не се лъжа бях описал случая . Пък и питай някой от нашите майстори Бобо, Румен, Лисан да видиш какво ще ти кажат за Bosch
                            колега моя прияте точно там работи и там са много добри.

Comment

колега моя прияте точно там работи и там са много добри.
                              имаш Л.С. да не става махленски спор
                              Fiat Punto 1.4GT 1996
                              Hyundai Tucson 2.0 2007
                              Renault Clio 1.5 2019

Comment

Working...
                              X