колеги сори за въпроса,в магазина където си пазарувам ми предложиха свещи малки на денсо и голями на бош.така да ги сложа различни можели или е кофти мерси предварително 146 1.6
Известие
Collapse
No announcement yet.
свещи
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от mariio Покажи съобщениеотдзиви за боша добри ли са?166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от mariio Покажи съобщениеотдзиви за боша добри ли са?
Comment
-
Първоначално публикувано от mariio Покажи съобщениемерси колеги. защото едно приятелче маисторче по ел.часта ме посаветва да не слагам бош а тои работи в сервис на бош, много е добър с електрониката.казами да внимавам при монтажа защото много често се късали и после боли глава.
Comment
-
Първоначално публикувано от mariio Покажи съобщениеколеги сори за въпроса,в магазина където си пазарувам ми предложиха свещи малки на денсо и голями на бош.така да ги сложа различни можели или е кофти мерси предварително 146 1.6Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Свещи
Колега, преди една година сложих комплект свещи на "Bosch". Изкараха само 7000 км. Не можах повече да ги изтрая. Имаше прекъсвания, не работеха добре. Тогава сложих големи "Denso" и колата върви добре. Така че ти си ришавай. Въпрос на късмет е да случиш на качествена стока.ALFA ROMEO 145 1.4TS 2000 г.
Comment
-
Аз съм с Bosch от 8-9 месеца. Минах и една смяна на масло с тях. Много съм доволен. Имам и Denso които са на около макс 1000km. Ако толкова държиш на тях може да се спазарим, и без това не ги ползвам а и нямам намерение.146 1.4 TS | '00 + LPG BRC Fly injection
Comment
-
Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщениеСлагай Denso и не се занимавай с глупости. Едно приятелче от един сервиз в Обеля дето му викат "Bosch сервиза" ме извика преди време да изхвърля Bosch свещите които той ми беше сложил защото две алфи се бяха запалили в движение . Преди време ако не се лъжа бях описал случая . Пък и питай някой от нашите майстори Бобо, Румен, Лисан да видиш какво ще ти кажат за Bosch
Comment
-
Първоначално публикувано от mariio Покажи съобщениеколега моя прияте точно там работи и там са много добри.Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
Comment